Kvalitet og Priser

Kvalitet og Priser

25 mars, 2019

Hvordan spotte kvalitet

Vi trener aktivt og vet hvor mye høy kvalitet betyr. Klærne må puste og drenere fukt, de må være elastiske og gi bevegelsesfrihet, de må ha en tykkelse som er tilpasset treningsforholdene (f.eks. temperatur) og de må sitte godt selv når man beveger seg mye. Alt dette kjennetegner Axl & Ivy. Men vi leverer også på pris.

Skjult innhold - dårlig tegn

De fleste butikkene som leverer samme kvalitet som oss har vesentlig høyere pris. Vi klarer oss med mindre fordi vi har en liten og effektiv administrasjon som holder til i rimelige lokaler. Vi bruker også produsenter som leverer til gode priser (og har gode fabrikkforhold til arbeiderne). Det er ikke oss, men kundene som er det viktigste. Leave a comment

Comments will be approved before showing up.


Also in Tips and tricks blog

Fysisk trening skrur hjernen vår på
Fysisk trening skrur hjernen vår på

20 mai, 2019

Mange studier viser at trening påvirker hjernekapasiteten og humør vår på en positiv måte. Trening forbedrer flere hjerneaktiviteter og vår faglige evner. Fysisk trening har gunstige effekter på hjernen gjennom hele levetiden.

Les mer

Løp lengre selv som elendig løper
Løp lengre selv som elendig løper

10 mai, 2019

Noen av oss er seriøse joggere som har en utviklet og god kondisjon, mens mange av oss andre sliter med å holde det gående i lengden. Derfor har vi satt sammen en enkel liste med ting som kan hjelpe deg holde det gående lengre.

Les mer

Stresshåndtering - Sunne vaner
Stresshåndtering - Sunne vaner

18 april, 2019

Stresshåndtering er veldig viktig å klare. Ender man med feil mekanismer for å håndtere stress kan livet bli vanskeligere enn det trenger å være. Vi gir deg noen enkle, sunne tips her.

Les mer