Er Dry Fit viktig?

Er Dry Fit viktig?

25 mars, 2019

Dry Fit?

Til intensiv trening er det best å velge mikrofiber eller kunststoff. Mikrofiber transporterer fuktighet, mens f.eks. bomull stenger inne fuktigheten. Bomull kan være greit til mindre intens trening, men passer altså dårlig til tøffere kardioøkter.

Syntetiske fibre

Så er det også slik at noen kunstfiber som brukes i treningstøy gjør dem elastiske. Det er også en stor fordel når man er på treningsstudio eller om man er ute og løper.

Axl & Ivy fører i hovedsak produkter som er gunstige i intense økter i treningsstudio og joggeturer langs landeveien eller i skog og mark. Vi har satt sammen en kolleksjon med treningstøy i hovedsak produsert i mikrofiber som transportere fuktighet, som puster og som gir stor bevegelsesfrihet. Leave a comment

Comments will be approved before showing up.


Also in Tips and tricks blog

Fysisk trening skrur hjernen vår på
Fysisk trening skrur hjernen vår på

20 mai, 2019

Mange studier viser at trening påvirker hjernekapasiteten og humør vår på en positiv måte. Trening forbedrer flere hjerneaktiviteter og vår faglige evner. Fysisk trening har gunstige effekter på hjernen gjennom hele levetiden.

Les mer

Løp lengre selv som elendig løper
Løp lengre selv som elendig løper

10 mai, 2019

Noen av oss er seriøse joggere som har en utviklet og god kondisjon, mens mange av oss andre sliter med å holde det gående i lengden. Derfor har vi satt sammen en enkel liste med ting som kan hjelpe deg holde det gående lengre.

Les mer

Stresshåndtering - Sunne vaner
Stresshåndtering - Sunne vaner

18 april, 2019

Stresshåndtering er veldig viktig å klare. Ender man med feil mekanismer for å håndtere stress kan livet bli vanskeligere enn det trenger å være. Vi gir deg noen enkle, sunne tips her.

Les mer