Ekstremt konkurransedyktige priser

Ekstremt konkurransedyktige priser

16 april, 2019

Oppdage kvalitet

Kvalitet kan være vanskelig å se, ingen tvil om det. Markedet for sportsklær blir bare mer og mer overfylt av merker, noe som ikke hjelper i det hele tatt når man ikke helt vet hva man skal se etter. 

Pris vs. kvalitet

Du kan se merker som GymShark, Casall, Year Of Ours, 2XU, Better Bodies, osv... Disse er alle forskjellige fra hverandre. På den ene siden har du de som henvender seg til det mer hardbarka treningsmarkedet som selger tightser til nesten 1300kr (Casall, 2XU...). På den andre siden har fashionmerkene som GymShark, WeAreFit, BetterBodies, Year Of Ours, etc. som selger treningsklær av lavere kvalitet på premisset at du blir en del av deres "familie" om du kjøper der.

Dette er alle akseptable måter å selge sportsklær på. Problemet blir bare likedan som i bilbransjen der du betaler en stor premium på toppen av varen for at det skal stå BMW eller Mercedes-Benz på bilen. 

Sammenlikning

Dersom du tar en titt på GymShark, for eksempel, finner du en tights de selger for 700kr som bare inneholder 6% spandex. En annen tights de selger har 5% spandex og koster 650kr. 

Et annet merke er Better Bodies. Hos dem betaler du 899kr for en tights med greit med spandex i, men du må altså betale 899kr for en tights med 27% spandex. 27% er samme andelen spandex vi har i tightsene vi selv selger til 44% av prisen. Casall og 2XU er forskjellige når det kommer til stoffer. 2XU har i tillegg ofte kompresjon i sine tightser. En populær modell hos de har 28% spandex, men koster altså 1299kr, noe som er ufattelig dyrt. En populær modell hos Casall (uten kompresjon) har 41% spandex, men koster da 1099kr. Kvaliteten på 2XU og Casall er god, men kostnaden er altfor høy!

Hvorfor skriver vi dette

Det vi prøver å forklare med dette er det at du som forbruker ofte ender med å måtte betale altfor mye for merket. Axl & Ivy Sportswear ønsker ikke å tømme lommeboken din. Vel, vi liker å tjene penger, men vi tror virkelig at vi kan klare gi deg mer for pengene ved å tilby minst like bra sportsklær til en langt bedre pris. Du trenger ikke kjøpe deg selvfølelse fra et selskap, du trenger klær som frigjør deg til å bruke det du alt har! Vi ønsker å gi deg det til en fraksjon av prisen andre tar!

Så kjør på med treningsklær fra oss. Dersom du ikke er fornøyd så kan du returnere eller bytte størrelser gratis hos oss!Leave a comment

Comments will be approved before showing up.


Also in Tips and tricks blog

Fysisk trening skrur hjernen vår på
Fysisk trening skrur hjernen vår på

20 mai, 2019

Mange studier viser at trening påvirker hjernekapasiteten og humør vår på en positiv måte. Trening forbedrer flere hjerneaktiviteter og vår faglige evner. Fysisk trening har gunstige effekter på hjernen gjennom hele levetiden.

Les mer

Løp lengre selv som elendig løper
Løp lengre selv som elendig løper

10 mai, 2019

Noen av oss er seriøse joggere som har en utviklet og god kondisjon, mens mange av oss andre sliter med å holde det gående i lengden. Derfor har vi satt sammen en enkel liste med ting som kan hjelpe deg holde det gående lengre.

Les mer

Stresshåndtering - Sunne vaner
Stresshåndtering - Sunne vaner

18 april, 2019

Stresshåndtering er veldig viktig å klare. Ender man med feil mekanismer for å håndtere stress kan livet bli vanskeligere enn det trenger å være. Vi gir deg noen enkle, sunne tips her.

Les mer