Elastisitet // Bevegelsesfrihet

Elastisitet // Bevegelsesfrihet

25 mars, 2019

Stretch i Sportsklær

Til treningsøkten er det deilig når klærne er elastiske. Det gir bevegelsesfrihet. Hvor elastisk treningstøyet er bestemmes av hvor mye Spandex klærne inneholder. Noen kaller dette stoffet for Elastane og andre kaller det Lycra også. Andelen Spandex varierer mye i ulike klesmerker, fra 2-3 prosent til over 25-30 prosent. 

Kvalitet

Axl & Ivy har en meget høy andel Spandex og dermed høy elastisitet. Dette bidrar til den høye kvaliteten vi holder. Prosenten er oppgitt på alle produktene våre.

Kostbart treningstøy har ofte en høy andel Spandex. Det er derfor viktig at du som kunde sjekker hvor stor andel det er av dette fiberet i treningsklærne du ønsker å kjøpe. Mange butikker og noen merker oppgir ikke denne prosenten fordi de ikke vil avsløre hvor mye (lite) de bruker. Prisene på tights med vår elastisitet er som regel vesentlig høyere enn hos oss... Leave a comment

Comments will be approved before showing up.


Also in Tips and tricks blog

Fysisk trening skrur hjernen vår på
Fysisk trening skrur hjernen vår på

20 mai, 2019

Mange studier viser at trening påvirker hjernekapasiteten og humør vår på en positiv måte. Trening forbedrer flere hjerneaktiviteter og vår faglige evner. Fysisk trening har gunstige effekter på hjernen gjennom hele levetiden.

Les mer

Løp lengre selv som elendig løper
Løp lengre selv som elendig løper

10 mai, 2019

Noen av oss er seriøse joggere som har en utviklet og god kondisjon, mens mange av oss andre sliter med å holde det gående i lengden. Derfor har vi satt sammen en enkel liste med ting som kan hjelpe deg holde det gående lengre.

Les mer

Stresshåndtering - Sunne vaner
Stresshåndtering - Sunne vaner

18 april, 2019

Stresshåndtering er veldig viktig å klare. Ender man med feil mekanismer for å håndtere stress kan livet bli vanskeligere enn det trenger å være. Vi gir deg noen enkle, sunne tips her.

Les mer